Gå til hovedindhold
Du er her:

Åbent Hus

Motorikhuset tilbyder gratis undersøgelse og vejledning til forældre med børn i alderen 0- ca.16 år, som har bopæl i kommunen, og hvor der er bekymring omkring barnets fysiske og sansemotoriske udvikling og tilstand

Hvornår

  • Mandag og onsdag fra 8.30-10.20.
  • Vi følger skoleferierne og har således lukket når skolerne har det.
  • Aflysninger vil fremgå af forsiden på hjemmesiden.

Praktiske informationer

Henvisning er ikke nødvendig, og det er ikke muligt at bestille tid. Børnene vil blive set i fremmødt rækkefølge. Ventetid kan forekomme.

Både mandage og onsdage er der fysioterapeuter og motorikvejledere til stede.

Mandage er vores ergoterapeut endvidere tilstede, og vi opfordrer derfor til, at børn med finmotoriske vanskeligheder kommer den dag.

Hvordan møder jeg op med mit barn?

Forælder og barn vil blive modtaget af en fysioterapeut, ergoterapeut eller motorikvejleder.

I Motorikhuset arbejder vi med tværfaglig læring. Det betyder, at man ofte vil møde flere fagpersoner omkring sig ved undersøgelse og behandling. Der vil af og til blive videofilmet til internt brug.

Hvis vi ved undersøgelsen finder, at der er behov for yderligere vurdering eller indsats, vil vi i samarbejde med forældrene foranstalte dette. Vi har fx et godt og tæt samarbejde med kommunens sundhedsplejersker, daginstitutioner og skoler. I visse tilfælde vurderer vi, at der er brug for en anden fagperson eller speciallæge, og vi vil i givet fald planlægge den kontakt eller forløb med forældrene.